Meniu Botez Standard
Aperitiv, pastrav la gratar cu legume sote, pulpa de pui la gratar cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si salata de sezon.
Aperitiv, pastrav la gratar cu legume sote, pulpa de pui la gratar cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si salata de sezon.
Aperitiv, fileu șalău la cuptor cu garnitura de orez basmatic, piept de pui / cotlet de porc marinat cu garnitura de cartofi zdrobiti.
Aperitiv, saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute, ceafa de porc presata cu garnitura de cartofi hasselbach.
Aperitiv, pastrav la gratar cu legume sote, pulpa de pui la gratar cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si salata de sezon.
Aperitiv, fileu șalău la cuptor cu garnitura de orez basmatic, piept de pui / cotlet de porc marinat cu garnitura de cartofi zdrobiti.
Aperitiv, saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute, ceafa de porc presata cu garnitura de cartofi hasselbach.
Arta culinara isi ocupa un loc de cinste in preparatele speciale sau traditionale, oferind clientilor meniuri concepute de profesionisti, in care se imbina gusturi si arome desavarsite. Clientii sunt tratati cu respect de un personal calificat, al carui scop este de a onora orice cerere si de a-si indeplini indatoririle cu multa seriozitate. Gustul si calitatea preparatelor sunt printre cele mai importante aspecte si pentru ca stim ca iti plac lucrurile concrete iti prezentam mai jos o selectie de meniuri concepute de catre bucatarii OLYMPIC BALLROOM. Preturile meniurilor variaza in functie de versiunile si preparatele alese pentru evenimentul vostru (dumneavoastra). De altfel meniurile pot fi personalizate in functie de dorintele fiecaruia.
– bulgarasi de branza
– bulete pui
– buturuga vegan in crusta de seminte
– chec de legume
– mousse de spanac cu pasta de sunca praga si branza
– rulada cascaval cu masline
– rulada pui cu bacon
– salata de cruditati
Pastrav la gratar cu legume sote
Pulpa de pui la gratar cu garnitura de cartofi copti cu rozmarin si salata de sezon
-bulete pui cu mozzarela
-bulgărași de brânză
-buturuga vegan în crusta de seminte
-chec de legume
-rulată cașcaval cu struguri
-rulada pui cu bacon
-rulou de porc cu pasta de ficat
-salata de pui cu mango
Fileu șalău la cuptor cu garnitura de orez basmatic
Piept de pui / cotlet de porc marinat cu garnitura de cartofi zdrobiti, sos brun și salata de sezon
– bulgarasi de branza
– bulete pui cu mozzarella
– buturuga vegan in crusta de seminte
– rulada de salau cu pasta de ton si masline verzi
– rulada de cascaval cu struguri
– rulada din ficat si piept de pui cu sos de sfecla
– rulada de pui cu bacon
– salata de pui cu ciuperci
Saramura de crap cu mamaliguta si ardei iute
Ceafa de porc presata cu garnitura de cartofi hasselbach (evantai)
Industria evenimentelor festive este una dinamica. Dorintele se schimba de la an la an și saloanele noastre sunt aduse constant la zi în materie de decorațiuni și schimbarea in totalitate a aspectului având un farmec deosebit fiecare în parte. Pentru orice eveniment din viață dumneavoastră am pregătit totul cu minuțiozitate fiind atenți sa nu va lipsească nimic.
Va așteptăm cu surprize încântătoare.